Alle restaurants en culinaire speciaalzaken van Proeft Boutique 2021
BARRIO - Food sharing, mediterraan, Spaans, Frans - Antwerpen
BISTRO B23 - Casual fine dining, modern Frans - John Weijers , Antwerpen
BISTROT DE POTTENBRUG - Frans-Belgisch - Nicolas 'Boris' Moreels, Antwerpen / Stand van Bru, zaterdag 13 november
BOËNA - Modern mediterraan, Spaans, Noord-Afrikaans, Midden-Oosters - Adil Achahbar, Wilrijk
BUTCHER'S DINING BY DE LAET & VAN HAVER - Vleesspecialiteiten, Belgisch, Europees, seizoensgebonden - Frank Hermes, Hove / Stand van Duvel
CASELLO - Fine dining - Yorre Adriaenssens, Schilde
CHEZ MANU / PUUR CATERING - Chef aan huis, gourmet fast food - Manuel Coppens, Oostham
CHOCOLADEHUIS BOON - Chocolaterie - Patrick Mertens, Hasselt
CREMERIE GERMAINE - Artisanale gelato - Jan Vandewiele, Antwerpen
DA COSTA - Fine dining, fusion, Indonesisch, mediterraan - David da Costa, Antwerpen
DE GODEVAART - Modern Europees, fine dining - Martijn Hendrikse, Antwerpen
DE OFYR COPAINS - Zuid-, Noord-Europees, Amerikaans - Lebbeke
GÅ NORD - Scandinavisch, oosters - Antwerpen
JÖRD - Chef aan huis, catering - Kelly Verborgstadt, Merksem / OUTFORT - eventlocatie (Fort 8) - Hoboken.
KOHLRÖSERLHÜTTE - Authentiek Oostenrijks, Stiermarks - Manfred Mayer, Bad Aussee (Oostenrijk) / Stand van Oostenrijkse Dienst voor Toerisme
L'ÉPICERIE DU CIRQUE UNDER THE PALM TREES - Eigentijds Vlaamse gastronomie, streek- en seizoensgebonden - Dennis Broeckx, Antwerpen
LITTLE BEIRUT - Authentiek Libanees - Fares Saliba, Antwerpen
LOCO MEXICANO - Authentiek Mexicaans - Kristof Wille, Haasdonk
MAMA SARA / AROMAS DE LOS ANDES - Authentiek Peruaans - Sara Carrillo, Kalmthout
PHILIP'S BISCUITS - Artisanale biscuits, patisserie - Maxim Painblanc; Antwerpen, Mechelen
PIEPERS & RUND - Gourmet fast food, biologisch - Tymo Dijkstra; Amsterdam, Groningen (Nederland)
ROGER VAN DAMME / DÉSIRÉE - Patisserie - Antwerpen, Durbuy
RUGGERI - Authentiek Italiaans, Sardisch - Stefano Ruggeri, Brasschaat
SIGNATUUR - Casual fine dining, seizoensgebonden - Bart Gils, Antwerpen
STERK - Casual Frans-Belgisch, oosters - Dylan Sevenans, Hoogstraten / Stand van Bru, donderdag 11 november
TINÈLLE - Gastronomie, Frans-Belgisch - Ken Verschueren, Mechelen
WINGERD - Eigentijdse gastronomie, North Sea Chef - Pieter Coomans, Vorselaar / Stand van Bru, zondag 14 november
ZAGREB / VINCENT BANIĆ - Authentiek Kroatisch - Antwerpen
ZAOWANG - Sushi, Oost-Aziatisch - Antwerpen
BISTRO B23 - Casual fine dining, modern Frans - John Weijers , Antwerpen
BISTROT DE POTTENBRUG - Frans-Belgisch - Nicolas 'Boris' Moreels, Antwerpen / Stand van Bru, zaterdag 13 november
BOËNA - Modern mediterraan, Spaans, Noord-Afrikaans, Midden-Oosters - Adil Achahbar, Wilrijk
BUTCHER'S DINING BY DE LAET & VAN HAVER - Vleesspecialiteiten, Belgisch, Europees, seizoensgebonden - Frank Hermes, Hove / Stand van Duvel
CASELLO - Fine dining - Yorre Adriaenssens, Schilde
CHEZ MANU / PUUR CATERING - Chef aan huis, gourmet fast food - Manuel Coppens, Oostham
CHOCOLADEHUIS BOON - Chocolaterie - Patrick Mertens, Hasselt
CREMERIE GERMAINE - Artisanale gelato - Jan Vandewiele, Antwerpen
DA COSTA - Fine dining, fusion, Indonesisch, mediterraan - David da Costa, Antwerpen
DE GODEVAART - Modern Europees, fine dining - Martijn Hendrikse, Antwerpen
DE OFYR COPAINS - Zuid-, Noord-Europees, Amerikaans - Lebbeke
GÅ NORD - Scandinavisch, oosters - Antwerpen
JÖRD - Chef aan huis, catering - Kelly Verborgstadt, Merksem / OUTFORT - eventlocatie (Fort 8) - Hoboken.
KOHLRÖSERLHÜTTE - Authentiek Oostenrijks, Stiermarks - Manfred Mayer, Bad Aussee (Oostenrijk) / Stand van Oostenrijkse Dienst voor Toerisme
L'ÉPICERIE DU CIRQUE UNDER THE PALM TREES - Eigentijds Vlaamse gastronomie, streek- en seizoensgebonden - Dennis Broeckx, Antwerpen
LITTLE BEIRUT - Authentiek Libanees - Fares Saliba, Antwerpen
LOCO MEXICANO - Authentiek Mexicaans - Kristof Wille, Haasdonk
MAMA SARA / AROMAS DE LOS ANDES - Authentiek Peruaans - Sara Carrillo, Kalmthout
PHILIP'S BISCUITS - Artisanale biscuits, patisserie - Maxim Painblanc; Antwerpen, Mechelen
PIEPERS & RUND - Gourmet fast food, biologisch - Tymo Dijkstra; Amsterdam, Groningen (Nederland)
ROGER VAN DAMME / DÉSIRÉE - Patisserie - Antwerpen, Durbuy
RUGGERI - Authentiek Italiaans, Sardisch - Stefano Ruggeri, Brasschaat
SIGNATUUR - Casual fine dining, seizoensgebonden - Bart Gils, Antwerpen
STERK - Casual Frans-Belgisch, oosters - Dylan Sevenans, Hoogstraten / Stand van Bru, donderdag 11 november
TINÈLLE - Gastronomie, Frans-Belgisch - Ken Verschueren, Mechelen
WINGERD - Eigentijdse gastronomie, North Sea Chef - Pieter Coomans, Vorselaar / Stand van Bru, zondag 14 november
ZAGREB / VINCENT BANIĆ - Authentiek Kroatisch - Antwerpen
ZAOWANG - Sushi, Oost-Aziatisch - Antwerpen