Antwerpen Proeft i.s.m. ATAG ⭐ 1–2–3–4 MEI 2025 ⭐ Waagnatie ⭐ 17de jaarlijkse editie ⭐ Belgium's greatest culinary festival
  • Home
  • Tickets
  • Praktisch
  • Alle restaurants
  • Alle gerechten
  • Onze partners
  • ATAG Live Stage
  • Weber Grill Academy
  • Alle exposanten
  • Word standhouder
  • Word partner
  • Bereikbaarheid
  • Nieuws
  • Nieuwsbrief
  • Contact

Proeft Boutique op 11 + 13 + 14 NOV 2021

Alle restaurants en culinaire speciaalzaken van Proeft Boutique 2021


BARRIO - Food sharing, mediterraan, Spaans, Frans - Antwerpen

BISTRO B23 - Casual fine dining, modern Frans -  John Weijers , Antwerpen

BISTROT DE POTTENBRUG - Frans-Belgisch - Nicolas 'Boris' Moreels, Antwerpen / Stand van Bru, zaterdag 13 november

BOËNA - Modern mediterraan, Spaans, Noord-Afrikaans, Midden-Oosters - Adil Achahbar, Wilrijk

BUTCHER'S DINING BY DE LAET & VAN HAVER - Vleesspecialiteiten, Belgisch, Europees, seizoensgebonden - Frank Hermes, Hove / Stand van Duvel

CASELLO - Fine dining - Yorre Adriaenssens, Schilde

CHEZ MANU / PUUR CATERING - Chef aan huis, gourmet fast food - Manuel Coppens, Oostham

CHOCOLADEHUIS BOON - Chocolaterie - Patrick Mertens, Hasselt

CREMERIE GERMAINE - Artisanale gelato - Jan Vandewiele, Antwerpen

DA COSTA - Fine dining, fusion, Indonesisch, mediterraan - David da Costa, Antwerpen

DE GODEVAART - Modern Europees, fine dining - Martijn Hendrikse, Antwerpen

DE OFYR COPAINS - Zuid-, Noord-Europees, Amerikaans - Lebbeke

GÅ NORD - Scandinavisch, oosters - Antwerpen

JÖRD - Chef aan huis, catering - Kelly Verborgstadt, Merksem / OUTFORT - eventlocatie (Fort 8) - Hoboken.

KOHLRÖSERLHÜTTE - Authentiek Oostenrijks, Stiermarks - Manfred Mayer, Bad Aussee (Oostenrijk) / Stand van Oostenrijkse Dienst voor Toerisme

L'ÉPICERIE DU CIRQUE UNDER THE PALM TREES - Eigentijds Vlaamse gastronomie, streek- en seizoensgebonden - Dennis Broeckx, Antwerpen

LITTLE BEIRUT - Authentiek Libanees - Fares Saliba, Antwerpen

LOCO MEXICANO - Authentiek Mexicaans - Kristof Wille, Haasdonk

MAMA SARA / AROMAS DE LOS ANDES - Authentiek Peruaans - Sara Carrillo, Kalmthout

PHILIP'S BISCUITS - Artisanale biscuits, patisserie - Maxim Painblanc; Antwerpen, Mechelen

PIEPERS & RUND - Gourmet fast food, biologisch - Tymo Dijkstra; Amsterdam, Groningen (Nederland)

ROGER VAN DAMME / DÉSIRÉE - Patisserie - Antwerpen, Durbuy

RUGGERI - Authentiek Italiaans, Sardisch - Stefano Ruggeri, Brasschaat

SIGNATUUR - Casual fine dining, seizoensgebonden - Bart Gils, Antwerpen

STERK - Casual Frans-Belgisch, oosters - Dylan Sevenans, Hoogstraten / Stand van Bru, donderdag 11 november

TINÈLLE - Gastronomie, Frans-Belgisch - Ken Verschueren, Mechelen

WINGERD - Eigentijdse gastronomie, North Sea Chef - Pieter Coomans, Vorselaar / Stand van Bru, zondag 14 november

ZAGREB / VINCENT BANIĆ - Authentiek Kroatisch - Antwerpen

ZAOWANG - Sushi, Oost-Aziatisch - Antwerpen
Alle gerechteN

Foto
Volg ons op Instagram
​PRAKTISCH
ALLE RESTAURANTS
ALLE GERECHTEN
​ALLE EXPOSANTEN

ATAG LIVE STAGE
​BBQ-WORKSHOPS BIJ WEBER

WORD PARTNER
​WORD STANDHOUDER
​​ONZE PARTNERS

​NIEUWSBRIEF
​CONTACT
​PERSACCREDITATIE
​TICKETS

NIEUWS
​HOME
Picture

Duvel

Picture

Afbeelding

Volg ons op Instagram

Copyright · Legal
  • Home
  • Tickets
  • Praktisch
  • Alle restaurants
  • Alle gerechten
  • Onze partners
  • ATAG Live Stage
  • Weber Grill Academy
  • Alle exposanten
  • Word standhouder
  • Word partner
  • Bereikbaarheid
  • Nieuws
  • Nieuwsbrief
  • Contact