Check hier het inspirerende programma van de ATAG Live Stage
DONDERDAG 09/05
- 14:00 - Koken tot op de graad nauwkeurig met ATAG Celsius°Cooking™ en sterrenchef Gilles Melchior van restaurant Melchior · kookdemonstratie
- 15:00 - Officiële opening van Antwerpen Proeft 2024, met o.a. huldiging van restaurant Zaowang (15de deelname)
- 15:15 - Ontdek de Sana Methode met Sandra Bekkari: Sandra’s complete handleiding om langer jong, fit en veerkrachtig te blijven · voorstelling door culinair bestsellerauteur Sandra Bekkari
- 16:00 - Koken tot op de graad nauwkeurig met ATAG Celsius°Cooking™ en sterrenchef Gilles Melchior van restaurant Melchior · kookdemonstratie
- 17:00 - De smaak van specialty koffie: maak thuis koffie als een echte barista · masterclass en tasting met barista Charlene De Buysere, i.s.m. Uitgeverij Lannoo
- 17:30 - Chef Bru: de heerlijk ongecompliceerde brasseriekeuken van Wout Bru · officiële boekvoorstelling met sterrenchef Wout Bru van restaurant Le Grand Verre, i.s.m. Uitgeverij Lannoo
- 18:00 - Lekker vegetarisch met ATAG Celsius°Cooking™ · kookdemonstratie
- 18:30 - How to taste different varieties of Filippo Berio quality olive oil · masterclass en proeverij met agronoom Filippo Manni
- 19:00 - Tsjolent met kishke · kookdemonstratie en proeverij met Joodse chef-kok Tulli Padwa, ster van tv-serie Shalom Allemaal! (Play4)
- 20:00 - Wijnklimaatkasten van ATAG: de invloed van temperatuur op wijn · wijntasting, i.s.m. Vins de Bordeaux
- 20:30 - Bordeaux Wines Quiz: test je kennis van bordeauxwijnen · ludieke en interactieve quiz met maîtres-sommeliers Vicky Corbeels en Riad Hoxhaxhiku
- 21:00 - Cocktailborrels en mocktailborrels · masterclass en tasting met Fryns Distillery, Hasselts familiebedrijf sinds 1887
VRIJDAG 10/05
- 17:00 - Wijnklimaatkasten van ATAG: de invloed van temperatuur op wijn · wijntasting, i.s.m. Vins de Bordeaux
- 18:00 - Koken tot op de graad nauwkeurig met ATAG Celsius°Cooking™ · kookdemonstratie
- 18:30 - How to taste different varieties of Filippo Berio quality olive oil · masterclass en proeverij met agronoom Filippo Manni
- 19:00 - Het bakmanifest: excentrieke, maar vooral overheerlijke bakrecepten · kookdemonstratie en tasting met bakster en fotografe Sylvia Konior, bekend van Bake Off Vlaanderen (Play4), i.s.m. Uitgeverij Lannoo
- 20:00 - Vacuümkoken, sous-vide, met ATAG Celsius°Cooking™ · kookdemonstratie
- 20:30 - Bordeaux Wines Quiz: test je kennis van bordeauxwijnen · ludieke en interactieve quiz met maîtres-sommeliers Vicky Corbeels en Riad Hoxhaxhiku
ZATERDAG 11/05
- 15:00 - Mangiamo!: 66 authentieke recepten en verhalen uit Italië · kookdemonstratie en proeverij met Njam!-chef Sarah Puozzo (South & Pepper), i.s.m. Uitgeverij Lannoo
- 15:30 - Wijnklimaatkasten van ATAG: de invloed van temperatuur op wijn · wijntasting, i.s.m. Vins de Bordeaux
- 16:00 - Koken tot op de graad nauwkeurig met ATAG Celsius°Cooking™ · kookdemonstratie
- 17:00 - How to use Kikkoman, the world’s number one naturally brewed soy sauce · kookdemonstratie en tasting met Poolse Top Chef-finalist en Kikkoman-ambassadeur Jan Kilanski
- 18:00 - Brood bakken met de combi-stoomoven van ATAG en Stijn Van Kerckhoven, vicewereldkampioen Mondial du Pain 2023 (Tokio, Japan) · kookdemonstratie
- 18:30 - Wie is Brouwerij Omer Vander Ghinste? · bierdegustatie en food pairing met brouwerijgids Xavier Himpe
- 19:00 - Mangiamo!: 66 authentieke recepten en verhalen uit Italië · kookdemonstratie en proeverij met Njam!-chef Sarah Puozzo (South & Pepper), i.s.m. Uitgeverij Lannoo
- 20:00 - Lekker vegetarisch met ATAG Celsius°Cooking™ · kookdemonstratie
- 20:30 - Bordeaux Wines Quiz: test je kennis van bordeauxwijnen · ludieke en interactieve quiz met maîtres-sommeliers Vicky Corbeels en Riad Hoxhaxhiku
- 21:00 - Cocktailborrels en mocktailborrels · masterclass en tasting met Fryns Distillery, Hasselts familiebedrijf sinds 1887
ZONDAG 12/05
- 12:30 - Ballekes rollen met Njam!-chef Wim Ballieu van Balls & Glory · kookworkshop voor jonge foodies
- 13:00 - Koken tot op de graad nauwkeurig met ATAG Celsius°Cooking™ en sterrenchef Thomas Diepersloot van restaurant Fine Fleur · kookdemonstratie
- 13:30 - Bordeaux Wines Quiz: test je kennis van bordeauxwijnen · ludieke en interactieve quiz met maîtres-sommeliers Vicky Corbeels en Riad Hoxhaxhiku
- 14:00 - Koken tot op de graad nauwkeurig met ATAG Celsius°Cooking™ · kookdemonstratie
- 15:00 - Arajes met tahinsaus · kookdemonstratie en proeverij met Joodse chef-kok Tulli Padwa, ster van tv-serie Shalom Allemaal! (Play4)
- 16:00 - Koken tot op de graad nauwkeurig met ATAG Celsius°Cooking™ · kookdemonstratie
- 17:00 - How to use Kikkoman, the world’s number one naturally brewed soy sauce · kookdemonstratie en tasting met Poolse Top Chef-finalist en Kikkoman-ambassadeur Jan Kilanski
- 18:00 - Koken tot op de graad nauwkeurig met ATAG Celsius°Cooking™ · kookdemonstratie