ANTWERPEN PROEFT ⭐ 9—12 MEI 2024 ⭐ 16DE EDITIE ⭐ WAAGNATIE
  • Home
  • Word partner
  • Word standhouder
  • Onze partners
  • Praktisch
  • Alle restaurants
  • Alle gerechten
  • Nieuws
  • ATAG Live Stage
  • Weber Grill Academy
  • Nieuwsbrief
  • Contact

Proef mee op 18 - 21 mei

Tickets

Check hier het programma van de nieuwe ATAG Live Stage


DONDERDAG 18/05

  • 13:00 - HelloFresh kookt (Lekker Snel) met Angela Liridona · kookdemonstratie met proeverij
  • ​14:00 - Koken tot op de graad nauwkeurig met ATAG Celsius°Cooking™ en sterrenchef Gilles Melchior van restaurant Melchior · kookdemonstratie
  • 16:00 - Koken tot op de graad nauwkeurig met ATAG Celsius°Cooking™ en sterrenchef Gilles Melchior · kookdemonstratie
  • 17:00 - De Brezel (échte pretzel) uit Baden-Württemberg · kookdemonstratie door auteur en nutritioniste Wendy Jo Peterson
  • 18:00 - Lekker vegetarisch met ATAG Celsius°Cooking™ · kookdemonstratie
  • 19:00 - Leer met Tom Sas en chef-kok Thomas Swenters van restaurant Boker Tov de perfecte hummus en sabich maken · masterclass met proeverij i.s.m. Uitgeverij Lannoo
  • 20:00 - HelloFresh kookt (Lekker Snel) met Angela Liridona · kookdemonstratie met proeverij
  • 20:30 - The Bordeaux Blitz · snelle en intensieve quiz om je kennis van Bordeaux-wijnen te testen
  • 21:00 - No.3 Gin: the perfect gin & tonic · masterclass in hogere sferen
    ​
  • [​Stand van Vins de Bordeaux] - 13:00 · 14:00 · 15:00 · 16:00 · 17:00 · 18:00 · 19:00 - Blind Tasting / Guess My Wine 
  • [Stand van Visit Antwerpen] - 16:00 · 18:00 · 20:00 - Smaakverhalenverteller

VRIJDAG 19/05

  • 17:00 - De Brezel (échte pretzel) uit Baden-Württemberg · kookdemonstratie door auteur en nutritioniste Wendy Jo Peterson
  • 18:00 - Lekker vegetarisch met ATAG Celsius°Cooking™ · kookdemonstratie
  • 19:00 - Easy gerechten voor de BBQ en outdoor cooking met Nick Van Hoof en Kevin Kegeleers van Zouterover, in 2018 winnaars van de tv-kookwedstrijd Grillmasters (Play4) · kookdemonstratie i.s.m. Uitgeverij Lannoo
  • 20:00 - Vacuümkoken, sous-vide, met ATAG Celsius°Cooking™ · kookdemonstratie
  • 20:30 - The Bordeaux Blitz · snelle en intensieve quiz om je kennis van Bordeaux-wijnen te testen
  • 21:00 - Piper-Heidseick: a walkthrough in champagne · sprankelende masterclass

  • [Stand van Vins de Bordeaux] - 17:00 · 18:00 · 19:00 · 20:00 - Blind Tasting / Guess My Wine
  • [Stand van Visit Antwerpen] - 19:00 · 20:00 - Smaakverhalenverteller

ZATERDAG 20/05

  • 15:00 - Het theeboek: thee proeven en foodpairing met auteur Veerle Stoffels · masterclass met proeverij i.s.m. Uitgeverij Lannoo
  • 16:00 - Lekker vegetarisch met ATAG Celsius°Cooking™ · kookdemonstratie
  • 17:00 - Colour Your Day met Le Creuset en chef-kok Paul De Soete · kookdemonstratie
  • 17:30 - The Bordeaux Blitz · snelle en intensieve quiz om je kennis van Bordeaux-wijnen te testen
  • 18:00 - Vacuümkoken, sous-vide, met ATAG Celsius°Cooking™ · kookdemonstratie
  • 19:00 - Het Zwarte Woud, een bestemming voor fijnproevers: van zwartewoudham tot Schwarzwälder Kirschtorte · kookdemonstratie met proeverij
  • 20:00 - ATAG-wijnklimaatkasten: de invloed van temperatuur op wijn
  • 20:30 - The Bordeaux Blitz · snelle en intensieve quiz om je kennis van Bordeaux-wijnen te testen
  • 21:00 - Cocktailworkshop met likeuren van Bols en premium mixers en tonics van Double Dutch

  • [Stand van Vins de Bordeaux] - 15:00 · 16:00 · 17:00 · 18:00 · 19:00 - Guess My Wine / Blind Tasting
  • [Stand van Visit Antwerpen] - 16:00 · 18:00 · 20:00 - Smaakverhalenverteller

​ZONDAG 21/05

  • 13:00 - Koken tot op de graad nauwkeurig met ATAG Celsius°Cooking™ en sterrenchef Gilles Melchior van restaurant Melchior · kookdemonstratie
  • 13:30 - The Bordeaux Blitz · snelle en intensieve quiz om je kennis van Bordeaux-wijnen te testen
  • 14:00 - Koken tot op de graad nauwkeurig met ATAG Celsius°Cooking™ en sterrenchef Gilles Melchior · kookdemonstratie
  • 15:00 - SOS Piet XL · kookdemonstratie met Vlaanderens bekendste tv-chef, Piet Huysentruyt, i.s.m. Uitgeverij Lannoo
  • 16:00 - Koken tot op de graad nauwkeurig met ATAG Celsius°Cooking™ en sterrenchef Gilles Melchior · kookdemonstratie
  • 17:00 - Het Zwarte Woud, een bestemming voor fijnproevers: van zwartewoudham tot Schwarzwälder Kirschtorte · kookdemonstratie met proeverij
  • 18:00 - Koken tot op de graad nauwkeurig met ATAG Celsius°Cooking™ en sterrenchef Gilles Melchior · kookdemonstratie

  • [Stand van Vins de Bordeaux] - 13:00 · 14:00 · 15:00 · 16:00 · 17:00 · 18:00 · 19:00 - Guess My Wine / Blind Tasting
  • [Stand van Visit Antwerpen] - 16:00 · 17:00 · 18:00 - Smaakverhalenverteller

Afbeelding
Volg ons op Instagram
TICKETS
​PRAKTISCH
ALLE RESTAURANTS
​
ALLE GERECHTEN
ATAG LIVE STAGE
WEBER GRILL ACADEMY

WORD PARTNER
​WORD STANDHOUDER
​ONZE PARTNERS

​NIEUWSBRIEF
​CONTACT
​PERS

NIEUWS
​HOME
Picture

Duvel

Picture

Picture

Volg ons op Instagram

Copyright · Legal
  • Home
  • Word partner
  • Word standhouder
  • Onze partners
  • Praktisch
  • Alle restaurants
  • Alle gerechten
  • Nieuws
  • ATAG Live Stage
  • Weber Grill Academy
  • Nieuwsbrief
  • Contact