Check hier het hele programma van de ATAG Live Stage
DONDERDAG 1 MEI
- 14:00 - Belgische première van de ATAG 8-ovenserie met ATAG-ambassadrice, toppatissière (Hof van Cleve, The Jane) en NJAM!-chef Sarah Renson · masterclass met citroentaart
- 15:00 - Officiële opening van Antwerpen Proeft 2025
- 15:30 - Ras el Hakim: familierecepten en snacks uit mijn Marokkaanse keuken · kookdemonstratie en tasting met tv-maker en deejay Hakim Chatar · i.s.m. Uitgeverij Lannoo
- 16:30 - Bokkenpoten · workshop met ATAG-ambassadrice, toppatissière (Hof van Cleve, The Jane) en NJAM!-chef Sarah Renson en de nieuwe ATAG 8-ovenserie
- 17:00 - Kruiden in tuin & keuken: keukenkruiden kweken en verwerken in lekkere gerechten · kookdemonstratie en proeverij met kruidenteler Lode Claus en kok-aan-huis Michiel Van Colenberghe · i.s.m. Uitgeverij Lannoo
- 17:30 - Chocolade en het natuurlijke mineraalwater van BRU · masterclass en tasting
- 18:00 - Vegan: knolselder in savooikool met truffel, saus van vermout en dragonolie · kookdemonstratie met de nieuwe ATAG 8-ovenserie en ATAG-chef Tim Delissen
- 18:30 - How to taste and use different varieties of Filippo Berio quality olive oil · masterclass en proeverij met agronoom Filippo Manni en Filippo Berio's Gert Van de Water
- 19:00 - Citroentaart: pure ambacht, geen geheimen · masterclass met ATAG-ambassadrice, toppatissière (Hof van Cleve, The Jane) en NJAM!-chef Sarah Renson en de nieuwe ATAG 8-ovenserie
- 20:00 - Borrelbrood: dun panbrood met ribfingers, koolsalade en huisgemaakte BBQ-saus · masterclass met de nieuwe ATAG 8-overserie en ATAG-chef Tim Delissen
- 20:30 - Rouge & Frais: stap aan boord voor een tasting van frisse en explosieve rode wijnen! · masterclass met maître-sommelier Vicky Corbeels, geaccrediteerd docent aan de Bordeaux Wine School
- 21:00 - Cocktail- en mocktailborrels · masterclass en tasting met Céleste Fryns van Fryns Distillery, Hasselts familiebedrijf sinds 1887
VRIJDAG 2 MEI
- 17:00 - Slow rising focaccia: geheimen van smaakvolle focaccia · masterclass met ATAG-ambassadeur Stijn Van Kerckhoven, vicewereldkampioen Mondial du Pain 2023 (Tokio, Japan)
- 17:30 - Chocolade en het natuurlijke mineraalwater van BRU · masterclass en tasting
- 18:00 - Lamsrugfilet met asperge en OMER.-saus · kookdemonstratie met de ATAG Celsius°Cooking-kookplaat en ATAG-chef Tim Delissen
- 18:30 - How to taste and use different varieties of Filippo Berio quality olive oil · masterclass en proeverij met agronoom Filippo Manni en Filippo Berio's Gert Van de Water
- 19:00 - Take a sip, feel the flip, Paloma's got that perfect grip! · cocktailmasterclass met mixers van The London Essence en acteur Kristof Verhassel, brand ambassador van The London Essence
- 20:00 - Worstenbroodjes deluxe · masterclass met ATAG-ambassadeur Stijn Van Kerckhoven, vicewereldkampioen Mondial du Pain 2023 (Tokio, Japan), en de nieuwe ATAG 8-ovenserie en
- 20:30 - Rouge & Frais: stap aan boord voor een tasting van frisse en explosieve rode wijnen! · masterclass met maître-sommelier Vicky Corbeels, geaccrediteerd docent aan de Bordeaux Wine School
- 21:00 - Ontdek de Comté AOP met Sven Ornelis en kom zijn Comté-recepten proeven! · masterclass en degustatie met radio- en tv-presentator Sven Ornelis (Joe)
ZATERDAG 3 MEI
- 13:00 - Ontdek de Comté AOP met Sven Ornelis en kom zijn Comté-recepten proeven! · masterclass en degustatie met radio- en tv-presentator Sven Ornelis (Joe)
- 13:30 - Mangiamo!: 66 authentieke recepten en verhalen uit Italië · kookdemonstratie en tasting met Italiaans-Belgische NJAM!-chef en journaliste Sarah Puozzo · i.s.m. Uitgeverij Lannoo
- 14:00 - Vegan: knolselder in savooikool met truffel, saus van vermout en dragonolie · kookdemonstratie met de nieuwe ATAG 8-ovenserie en ATAG-chef Tim Delissen
- 15:00 - Fermentista: de gezonde kracht van gefermenteerde groenten · kookdemonstratie en proeverij met Pools-Belgische diëtistes Marta & Joanna Klejman · i.s.m. Uitgeverij Lannoo
- 15:30 - Creatief met langoustine, vin jaune en ragù verde door ATAG-ambassadeur en sterrenchef Gilles Melchior (restaurant Melchior in Tienen) · kookdemonstratie
- 16:30 - Holsteiner met groene asperge, girolles en beenmerg · kookdemonstratie met ATAG-ambassadeur en sterrenchef Gilles Melchior (restaurant Melchior in Tienen) en de ATAG Celcius°Cooking-kookplaat
- 17:00 - Take a sip, feel the flip, Paloma's got that perfect grip! · cocktailmasterclass met mixers van The London Essence en acteur Kristof Verhassel, brand ambassador van The London Essence
- 17:30 - Chocolade en het natuurlijke mineraalwater van BRU · masterclass en tasting
- 18:00 - 1 keuken, 2 sterrenchefs (the game is on!): duo van asperge · kookbattle met ATAG-ambassadeurs en sterrenchefs Gilles Melchior (restaurant Melchior in Tienen) en Thomas Diepersloot (restaurant Fine Fleur in Antwerpen)
- 18:30 - Wie is Brouwerij Omer Vander Ghinste? · perfect serve en degustatie van familiebieren met brouwerijgids Xavier Himpe
- 19:00 - Proef het Oostenrijkse Lebensgefühl · kookdemonstratie met topchef Parvin Razavi (restaurant &flora in Wenen) en Vakantie in Oostenrijk
- 20:00 - Geïnfuseerde aardbeien (Fryns-jenever) met koekjeskruim, lemoncurd en eiwitschuim · kookdemonstratie met de ATAG Celsius°Cooking-kookplaat, de ATAG-vacuümlade en ATAG-chef Tim Delissen
- 20:30 - Rouge & Frais: stap aan boord voor een tasting van frisse en explosieve rode wijnen! · masterclass met maître-sommelier Vicky Corbeels, geaccrediteerd docent aan de Bordeaux Wine School
- 21:00 - Cocktail- en mocktailborrels · masterclass en tasting met Céleste Fryns van Fryns Distillery, Hasselts familiebedrijf sinds 1887
ZONDAG 4 MEI
- 13:00 - Borrelbrood: dun panbrood met ribfingers, koolsalade en huisgemaakte BBQ-saus · masterclass met de nieuwe ATAG 8-overserie en ATAG-chef Tim Delissen
- 13:30 - Rouge & Frais: stap aan boord voor een tasting van frisse en explosieve rode wijnen! · masterclass met maître-sommelier Vicky Corbeels, geaccrediteerd docent aan de Bordeaux Wine School
- 14:00 - De smaak van het Oosten in zeebaars in papillot door ATAG-ambassadeur en sterrenchef Thomas Diepersloot (restaurant Fine Fleur in Antwerpen) · kookdemonstratie
- 15:00 - Proef de echte Libanese keuken: betoverende mezze, gerechten en verhalen · kookdemonstratie en tasting met chef Nehme Darwiche en Caroline Delbecque (restaurant Beiruti in Gent) · i.s.m. Uitgeverij Lannoo
- 16:00 - Tajín: van Mexico naar je eigen keuken · masterclass met Stijn Deschacht, chef de partie van restaurant Haut in Oostende (hoogste nieuwkomer in Gault&Millau 2025)
- 16:30 - Lamsrugfilet met asperge en OMER.-saus · kookdemonstratie met de ATAG Celsius°Cooking-kookplaat en ATAG-chef Tim Delissen
- 17:00 - Take a sip, feel the flip, Paloma's got that perfect grip! · cocktailmasterclass met mixers van The London Essence en acteur Kristof Verhassel, brand ambassador van The London Essence
- 17:30 - Chocolade en het natuurlijke mineraalwater van BRU · masterclass en tasting
- 18:00 - Geïnfuseerde aardbeien (Fryns-jenever) met koekjeskruim, lemoncurd en eiwitschuim · kookdemonstratie met de ATAG Celsius°Cooking-kookplaat, de ATAG-vacuümlade en ATAG-chef Tim Delissen