Check hier het programma van de nieuwe ATAG Live Stage
DONDERDAG 18/05
- 13:00 - HelloFresh kookt (Lekker Snel) met Angela Liridona · kookdemonstratie met proeverij
- 14:00 - Koken tot op de graad nauwkeurig met ATAG Celsius°Cooking™ en sterrenchef Gilles Melchior van restaurant Melchior · kookdemonstratie
- 16:00 - Koken tot op de graad nauwkeurig met ATAG Celsius°Cooking™ en sterrenchef Gilles Melchior · kookdemonstratie
- 17:00 - De Brezel (échte pretzel) uit Baden-Württemberg · kookdemonstratie door auteur en nutritioniste Wendy Jo Peterson
- 18:00 - Lekker vegetarisch met ATAG Celsius°Cooking™ · kookdemonstratie
- 19:00 - Leer met Tom Sas en chef-kok Thomas Swenters van restaurant Boker Tov de perfecte hummus en sabich maken · masterclass met proeverij i.s.m. Uitgeverij Lannoo
- 20:00 - HelloFresh kookt (Lekker Snel) met Angela Liridona · kookdemonstratie met proeverij
- 20:30 - The Bordeaux Blitz · snelle en intensieve quiz om je kennis van Bordeaux-wijnen te testen
- 21:00 - No.3 Gin: the perfect gin & tonic · masterclass in hogere sferen
- [Stand van Vins de Bordeaux] - 13:00 · 14:00 · 15:00 · 16:00 · 17:00 · 18:00 · 19:00 - Blind Tasting / Guess My Wine
- [Stand van Visit Antwerpen] - 16:00 · 18:00 · 20:00 - Smaakverhalenverteller
VRIJDAG 19/05
- 17:00 - De Brezel (échte pretzel) uit Baden-Württemberg · kookdemonstratie door auteur en nutritioniste Wendy Jo Peterson
- 18:00 - Lekker vegetarisch met ATAG Celsius°Cooking™ · kookdemonstratie
- 19:00 - Easy gerechten voor de BBQ en outdoor cooking met Nick Van Hoof en Kevin Kegeleers van Zouterover, in 2018 winnaars van de tv-kookwedstrijd Grillmasters (Play4) · kookdemonstratie i.s.m. Uitgeverij Lannoo
- 20:00 - Vacuümkoken, sous-vide, met ATAG Celsius°Cooking™ · kookdemonstratie
- 20:30 - The Bordeaux Blitz · snelle en intensieve quiz om je kennis van Bordeaux-wijnen te testen
- 21:00 - Piper-Heidseick: a walkthrough in champagne · sprankelende masterclass
- [Stand van Vins de Bordeaux] - 17:00 · 18:00 · 19:00 · 20:00 - Blind Tasting / Guess My Wine
- [Stand van Visit Antwerpen] - 19:00 · 20:00 - Smaakverhalenverteller
ZATERDAG 20/05
- 15:00 - Het theeboek: thee proeven en foodpairing met auteur Veerle Stoffels · masterclass met proeverij i.s.m. Uitgeverij Lannoo
- 16:00 - Lekker vegetarisch met ATAG Celsius°Cooking™ · kookdemonstratie
- 17:00 - Colour Your Day met Le Creuset en chef-kok Paul De Soete · kookdemonstratie
- 17:30 - The Bordeaux Blitz · snelle en intensieve quiz om je kennis van Bordeaux-wijnen te testen
- 18:00 - Vacuümkoken, sous-vide, met ATAG Celsius°Cooking™ · kookdemonstratie
- 19:00 - Het Zwarte Woud, een bestemming voor fijnproevers: van zwartewoudham tot Schwarzwälder Kirschtorte · kookdemonstratie met proeverij
- 20:00 - ATAG-wijnklimaatkasten: de invloed van temperatuur op wijn
- 20:30 - The Bordeaux Blitz · snelle en intensieve quiz om je kennis van Bordeaux-wijnen te testen
- 21:00 - Cocktailworkshop met likeuren van Bols en premium mixers en tonics van Double Dutch
- [Stand van Vins de Bordeaux] - 15:00 · 16:00 · 17:00 · 18:00 · 19:00 - Guess My Wine / Blind Tasting
- [Stand van Visit Antwerpen] - 16:00 · 18:00 · 20:00 - Smaakverhalenverteller
ZONDAG 21/05
- 13:00 - Koken tot op de graad nauwkeurig met ATAG Celsius°Cooking™ en sterrenchef Gilles Melchior van restaurant Melchior · kookdemonstratie
- 13:30 - The Bordeaux Blitz · snelle en intensieve quiz om je kennis van Bordeaux-wijnen te testen
- 14:00 - Koken tot op de graad nauwkeurig met ATAG Celsius°Cooking™ en sterrenchef Gilles Melchior · kookdemonstratie
- 15:00 - SOS Piet XL · kookdemonstratie met Vlaanderens bekendste tv-chef, Piet Huysentruyt, i.s.m. Uitgeverij Lannoo
- 16:00 - Koken tot op de graad nauwkeurig met ATAG Celsius°Cooking™ en sterrenchef Gilles Melchior · kookdemonstratie
- 17:00 - Het Zwarte Woud, een bestemming voor fijnproevers: van zwartewoudham tot Schwarzwälder Kirschtorte · kookdemonstratie met proeverij
- 18:00 - Koken tot op de graad nauwkeurig met ATAG Celsius°Cooking™ en sterrenchef Gilles Melchior · kookdemonstratie
- [Stand van Vins de Bordeaux] - 13:00 · 14:00 · 15:00 · 16:00 · 17:00 · 18:00 · 19:00 - Guess My Wine / Blind Tasting
- [Stand van Visit Antwerpen] - 16:00 · 17:00 · 18:00 - Smaakverhalenverteller