The Jane staat alle 4 dagen op Antwerpen Proeft, tweesterrenchef Nick Bril nieuwe ambassadeur
Je favoriet culinair festival stelt zijn nieuwe ambassadeur voor: tweesterrenchef Nick Bril van restaurant The Jane.
Nick opende The Jane begin 2014 met Sergio Herman. Een eerste Michelinster volgde al na 8 maanden, de tweede ster voor Nick kwam er een jaar later. '33', zijn eerste boek, verscheen in 2018 bij Lannoo.
Traditie beginjaren
Met ambassadeur Nick Bril knopen we terug aan bij een traditie van de beginjaren. Onder anderen sterrenchefs en Njam!-koks Roger van Damme (restaurant Het Gebaar), Johan Segers ('t Fornuis), Antwerps gastronomisch monument Wouter Keersmaekers (De Schone van Boskoop), culinair auteur Luc Hoornaert en tweesterrenchef Viki Geunes van 't Zilte gingen Nick voor.
Nick zal in 2019 en 2020 de honneurs waarnemen. 'Als ambassadeur bepaal je mee de richting die Antwerpen Proeft als festival uitgaat,' vertelt de naar Antwerpen uitgeweken Zeeuws-Vlaming. 'Plus, je denkt mee over de line-up en je bent een spreekbuis. Leuk toch.'
Voor iedereen (die van lekker eten houdt)
Op ons festival, binnen en buiten aan de Antwerpse Waagnatie, kun je proeven van maar liefst 80 gerechten van 35 toprestaurants en tv-koks. Een gerechtje kost 5 of 7,5 euro.
Het wordt om duimen en vingers bij af te likken én er is opnieuw voor elk wat wils. Van klassiek Frans tot Aziatisch, van pure gastronomie tot trendy, van BBQ tot veggie, … iedereen die van lekker eten (en drinken) houdt, komt aan zijn trekken.
Tickets inclusief o.a. gratis welkomstdrankje
Bij elk ticket krijg je een gratis welkomstdrankje en een gratis huisaperitief bij een restaurant naar keuze. Je kunt ook naar gratis kookdemonstraties en je kunt op ons festival meedoen aan gratis kookworkshops bij AEG of Weber.
Goesting gekregen in Antwerpen Proeft?
Nick opende The Jane begin 2014 met Sergio Herman. Een eerste Michelinster volgde al na 8 maanden, de tweede ster voor Nick kwam er een jaar later. '33', zijn eerste boek, verscheen in 2018 bij Lannoo.
Traditie beginjaren
Met ambassadeur Nick Bril knopen we terug aan bij een traditie van de beginjaren. Onder anderen sterrenchefs en Njam!-koks Roger van Damme (restaurant Het Gebaar), Johan Segers ('t Fornuis), Antwerps gastronomisch monument Wouter Keersmaekers (De Schone van Boskoop), culinair auteur Luc Hoornaert en tweesterrenchef Viki Geunes van 't Zilte gingen Nick voor.
Nick zal in 2019 en 2020 de honneurs waarnemen. 'Als ambassadeur bepaal je mee de richting die Antwerpen Proeft als festival uitgaat,' vertelt de naar Antwerpen uitgeweken Zeeuws-Vlaming. 'Plus, je denkt mee over de line-up en je bent een spreekbuis. Leuk toch.'
Voor iedereen (die van lekker eten houdt)
Op ons festival, binnen en buiten aan de Antwerpse Waagnatie, kun je proeven van maar liefst 80 gerechten van 35 toprestaurants en tv-koks. Een gerechtje kost 5 of 7,5 euro.
Het wordt om duimen en vingers bij af te likken én er is opnieuw voor elk wat wils. Van klassiek Frans tot Aziatisch, van pure gastronomie tot trendy, van BBQ tot veggie, … iedereen die van lekker eten (en drinken) houdt, komt aan zijn trekken.
Tickets inclusief o.a. gratis welkomstdrankje
Bij elk ticket krijg je een gratis welkomstdrankje en een gratis huisaperitief bij een restaurant naar keuze. Je kunt ook naar gratis kookdemonstraties en je kunt op ons festival meedoen aan gratis kookworkshops bij AEG of Weber.
Goesting gekregen in Antwerpen Proeft?