ANTWERPEN PROEFT ⭐ 18—21 MEI 2023 ⭐ 15DE EDITIE ⭐ WAAGNATIE
  • Home
  • Tickets
  • Word partner
  • Word standhouder
  • Onze partners
  • Nieuws
  • Praktisch
  • Nieuwsbrief
  • Contact

PROEF MEE OP 1 + 3 4 5 mei

Bestel hier je tickets

Dit is er allemaal te zien aan ons AEG Proeft Podium


AEG PROEFT PODIUM, WOENSDAG 1 MEI
  • 13u00 - Foodblogger Jelle Beeckman (The Messy Chef) met Elvea: Een feest uit Italië
  • 14u00 - Culinair auteur Julie Van den Kerchove met Lannoo: Go keto
  • 14u30 - Tv-kok Sofie Dumont met AEG: Kookdemo
  • ​15u00 - Tweesterrenchef Nick Bril en topsommelier Gianluca Di Taranto (restaurant The Jane) met AEG:
    'n Belgische klassieker met een knipoog en wijnpairing
  • 15u30 - IJslands-Antwerpse tv-kok Dagný Rós: How to make real, real tasty smörrebröd
  • 16u00 - Omelettenbattle  1 🌟
  • 16u30 - Tv-kok Wim Ballieu (restaurant Balls & Glory): Van stal tot bal
  • 17u00 - Culinair auteur Wilma Van Grinsven-Padberg met Lannoo: Olijfolie
  • ​17u30 - Topchef Seppe Nobels en chef-kok Xavier Van Hecke (restaurant Graanmarkt 13):
    ​Groenten en noordzeevis garen in zoutkorst
  • 18u00 - Foodblogger Jelle Beeckman (The Messy Chef) met Elvea: Een feest uit Italië
  • 18u30 - Kookdemo met AEG: Chill and steam met AEG-chefs
  • 19u00 - Tv-kok Jeroen De Pauw met Weber: Totally crazy BBQ tips
  • 19u30 - Brits chef-kok Gary Evans, internationaal Tabasco-ambassadeur: Flavour your world with Tabasco
  • 20u00 - Omelettenbattle 2 🌟 
  • 22u00 - Grote buitenbar tot 24u00: Deejayset met The Jane-huisdeejay Kajan Chow

AEG PROEFT PODIUM, VRIJDAG 3 MEI
  • 18u00 - Topchef Seppe Nobels (restaurant Graanmarkt 13) en barbecuekampioen Peter De Clercq met Weber:
    Barbecueën met restwarmte op de Pulse van Weber​
  • 19u00 - Kookdemo met AEG: Chill and steam met AEG-chefs
  • 20u00 - Omelettenbattle 3 🌟
  • ​20u30 - Brits chef-kok Gary Evans, internationaal Tabasco-ambassadeur: Flavour your world with Tabasco
  • ​22u00 - Grote buitenbar tot 24u00: Back-to-back-deejayset met Nick Bril en The Jane-huisdeejay Delafino

AEG PROEFT PODIUM, ZATERDAG 4 MEI
  • 13u00 - Foodblogger Sarah Puozzo (South & Pepper) met Elvea: Een feest uit Italië
  • 13u30 - Tv-kok Wim Ballieu (restaurant Balls & Glory): Van stal tot bal
  • 14u00 - Tweesterrenchef Michaël Vrijmoed (restaurant Vrijmoed) met Lannoo: Vrijmoed eenvoud
  • 14u30 - Omelettenbattle 4 🌟
  • 15u00 - Kookdemo met AEG: Chill and steam met AEG-chefs
  • 16u00 - Brits chef-kok Gary Evans, internationaal Tabasco-ambassadeur: Flavour your world with Tabasco
  • 16u30 - Tweesterrenchef Nick Bril (restaurant The Jane) met Lannoo: 33
  • 17u00 - IJslands-Antwerpse tv-kok Dagný Rós: How to make real, real tasty smörrebröd
  • 17u30 - Topchef Seppe Nobels en chef-kok Xavier Van Hecke (restaurant Graanmarkt 13):
    ​Groenten en noordzeevis garen in zoutkorst
  • 18u00 - Foodblogger Sarah Puozzo (South & Pepper) met Elvea: Een feest uit Italië
  • 18u30 - Kookdemo met AEG: Chill and steam met AEG-chefs
  • 19u00 - Belgische bierautoriteit Ben Vinken en culinair auteur Wim Swinnen: Belgische klassiekers. 32 bier- en foodpairings
  • 19u30 - Tv-kok Jeroen De Pauw met Weber: Totally crazy BBQ tips
  • ​22u00 - Grote buitenbar tot 24u00: Deejayset met The Jane-huisdeejay Kajan Chow

AEG PROEFT PODIUM, ZONDAG 5 MEI
  • 12u00 - Culinaire auteurs Tine Tomme en Kim Vercoutere (Soul Kitchen. Vegan gerechten uit de Avalonhoeve) met Lannoo:
    ​Brunchdemo à 100% vegan
  • 13u00 - Foodblogger Katrijn Debruyne met Elvea: Mama's gezonde tips · Workshop voor kinderen 🔹
  • 13u30 - Tv-kok Wim Ballieu (restaurant Balls & Glory): Jong geleerd is oud gedaan · Workshop voor kinderen 🔹
  • 14u00 - Meester-bakker Toon De Klerck met Lannoo: Het broodboek
  • 14u30 - Meester-chocolatier Patrick Mertens (Chocoladehuis Boon):
    ​Truffel van ruby chocolade met honing uit Yucatán en framboos
  • 15u00 - Kookdemo met AEG: Chill and steam met AEG-chefs
  • 15u30 - Omelettenbattle 5 🌟
  • 16u00 - Tv-kok Jeroen De Pauw met Weber: Totally crazy BBQ tips
  • 17u00 - Iraans-Antwerpse topsommelier Sepideh Sedaghatnia (restaurant Divin by Sepi) en culinair auteur Luc Hoornaert: 365 wijnen die je geproefd moet hebben
  • 17u30 - Culinair auteur Wim Swinnen en topchef Alex Verhoeven (restaurant Test):
    ​Belgische klassiekers. 32 bier- en foodpairings
  • 18u00 - Kookdemo met AEG: Chill and steam met AEG-chefs
Bestel hier je tickets

Foto
Volg ons op Instagram
TICKETS

WORD PARTNER
​WORD STANDHOUDER
​ONZE PARTNERS

​NIEUWS
​
CONTACT

HOME
Picture

Duvel

Picture

Picture

Volg ons op Instagram

Copyright · Legal
  • Home
  • Tickets
  • Word partner
  • Word standhouder
  • Onze partners
  • Nieuws
  • Praktisch
  • Nieuwsbrief
  • Contact