Dit is er allemaal te zien aan ons AEG Proeft Podium
AEG PROEFT PODIUM, WOENSDAG 1 MEI
- 13u00 - Foodblogger Jelle Beeckman (The Messy Chef) met Elvea: Een feest uit Italië
- 14u00 - Culinair auteur Julie Van den Kerchove met Lannoo: Go keto
- 14u30 - Tv-kok Sofie Dumont met AEG: Kookdemo
- 15u00 - Tweesterrenchef Nick Bril en topsommelier Gianluca Di Taranto (restaurant The Jane) met AEG:
'n Belgische klassieker met een knipoog en wijnpairing - 15u30 - IJslands-Antwerpse tv-kok Dagný Rós: How to make real, real tasty smörrebröd
- 16u00 - Omelettenbattle 1 🌟
- 16u30 - Tv-kok Wim Ballieu (restaurant Balls & Glory): Van stal tot bal
- 17u00 - Culinair auteur Wilma Van Grinsven-Padberg met Lannoo: Olijfolie
- 17u30 - Topchef Seppe Nobels en chef-kok Xavier Van Hecke (restaurant Graanmarkt 13):
Groenten en noordzeevis garen in zoutkorst - 18u00 - Foodblogger Jelle Beeckman (The Messy Chef) met Elvea: Een feest uit Italië
- 18u30 - Kookdemo met AEG: Chill and steam met AEG-chefs
- 19u00 - Tv-kok Jeroen De Pauw met Weber: Totally crazy BBQ tips
- 19u30 - Brits chef-kok Gary Evans, internationaal Tabasco-ambassadeur: Flavour your world with Tabasco
- 20u00 - Omelettenbattle 2 🌟
- 22u00 - Grote buitenbar tot 24u00: Deejayset met The Jane-huisdeejay Kajan Chow
AEG PROEFT PODIUM, VRIJDAG 3 MEI
- 18u00 - Topchef Seppe Nobels (restaurant Graanmarkt 13) en barbecuekampioen Peter De Clercq met Weber:
Barbecueën met restwarmte op de Pulse van Weber - 19u00 - Kookdemo met AEG: Chill and steam met AEG-chefs
- 20u00 - Omelettenbattle 3 🌟
- 20u30 - Brits chef-kok Gary Evans, internationaal Tabasco-ambassadeur: Flavour your world with Tabasco
- 22u00 - Grote buitenbar tot 24u00: Back-to-back-deejayset met Nick Bril en The Jane-huisdeejay Delafino
AEG PROEFT PODIUM, ZATERDAG 4 MEI
- 13u00 - Foodblogger Sarah Puozzo (South & Pepper) met Elvea: Een feest uit Italië
- 13u30 - Tv-kok Wim Ballieu (restaurant Balls & Glory): Van stal tot bal
- 14u00 - Tweesterrenchef Michaël Vrijmoed (restaurant Vrijmoed) met Lannoo: Vrijmoed eenvoud
- 14u30 - Omelettenbattle 4 🌟
- 15u00 - Kookdemo met AEG: Chill and steam met AEG-chefs
- 16u00 - Brits chef-kok Gary Evans, internationaal Tabasco-ambassadeur: Flavour your world with Tabasco
- 16u30 - Tweesterrenchef Nick Bril (restaurant The Jane) met Lannoo: 33
- 17u00 - IJslands-Antwerpse tv-kok Dagný Rós: How to make real, real tasty smörrebröd
- 17u30 - Topchef Seppe Nobels en chef-kok Xavier Van Hecke (restaurant Graanmarkt 13):
Groenten en noordzeevis garen in zoutkorst - 18u00 - Foodblogger Sarah Puozzo (South & Pepper) met Elvea: Een feest uit Italië
- 18u30 - Kookdemo met AEG: Chill and steam met AEG-chefs
- 19u00 - Belgische bierautoriteit Ben Vinken en culinair auteur Wim Swinnen: Belgische klassiekers. 32 bier- en foodpairings
- 19u30 - Tv-kok Jeroen De Pauw met Weber: Totally crazy BBQ tips
- 22u00 - Grote buitenbar tot 24u00: Deejayset met The Jane-huisdeejay Kajan Chow
AEG PROEFT PODIUM, ZONDAG 5 MEI
- 12u00 - Culinaire auteurs Tine Tomme en Kim Vercoutere (Soul Kitchen. Vegan gerechten uit de Avalonhoeve) met Lannoo:
Brunchdemo à 100% vegan - 13u00 - Foodblogger Katrijn Debruyne met Elvea: Mama's gezonde tips · Workshop voor kinderen 🔹
- 13u30 - Tv-kok Wim Ballieu (restaurant Balls & Glory): Jong geleerd is oud gedaan · Workshop voor kinderen 🔹
- 14u00 - Meester-bakker Toon De Klerck met Lannoo: Het broodboek
- 14u30 - Meester-chocolatier Patrick Mertens (Chocoladehuis Boon):
Truffel van ruby chocolade met honing uit Yucatán en framboos - 15u00 - Kookdemo met AEG: Chill and steam met AEG-chefs
- 15u30 - Omelettenbattle 5 🌟
- 16u00 - Tv-kok Jeroen De Pauw met Weber: Totally crazy BBQ tips
- 17u00 - Iraans-Antwerpse topsommelier Sepideh Sedaghatnia (restaurant Divin by Sepi) en culinair auteur Luc Hoornaert: 365 wijnen die je geproefd moet hebben
- 17u30 - Culinair auteur Wim Swinnen en topchef Alex Verhoeven (restaurant Test):
Belgische klassiekers. 32 bier- en foodpairings - 18u00 - Kookdemo met AEG: Chill and steam met AEG-chefs