Alle restaurants en culinaire speciaalzaken
BARRIO - Food sharing, mediterraan, Spaans, Frans - Antwerpen
-
BISTRO B23 - Casual fine dining, modern Frans - John Weijers , Antwerpen
-
BISTROT DE POTTENBRUG - Frans-Belgisch - Nicolas 'Boris' Moreels, Antwerpen / Stand van Bru, donderdag 11 november
-
BOËNA - Modern mediterraan, Spaans, Noord-Afrikaans, Midden-Oosters - Adil Achahbar, Wilrijk
-
BUTCHER'S DINING BY DE LAET & VAN HAVER - Vleesspecialiteiten, Belgisch, Europees, seizoensgebonden - Frank Hermes, Hove / Stand van Duvel
-
CASELLO - Fine dining - Yorre Adriaenssens, Schilde
-
CHEZ MANU / PUUR CATERING - Chef aan huis, gourmet fast food - Manuel Coppens, Oostham
-
CHOCOLADEHUIS BOON - Chocolaterie - Patrick Mertens, Hasselt
-
CREMERIE GERMAINE - Artisanale gelato - Jan Vandewiele, Antwerpen
-
DA COSTA - Fine dining, fusion, Indonesisch - David da Costa, Antwerpen
-
DE GODEVAART - Modern Europees, fine dining - Martijn Hendrikse, Antwerpen
-
DE OFYR COPAINS - Zuid-, Noord-Europees, Amerikaans - Lebbeke
-
GÅ NORD - Scandinavisch, oosters - Antwerpen
-
JÖRD - Chef aan huis, catering - Kelly Verborgstadt, Merksem / Outfort - eventlocatie (Fort 8) - Hoboken.
-
KOHLROSERLHÜTTE - Authentiek Oostenrijks, Stiermarks - Manfred Mayer, Bad Aussee (Oostenrijk) / Stand van Oostenrijkse Dienst voor Toerisme
-
L'ÉPICERIE DU CIRQUE UNDER THE PALM TREES - Eigentijds Vlaamse gastronomie, streek- en seizoensgebonden - Dennis Broeckx, Antwerpen
-
LITTLE BEIRUT - Authentiek Libanees - Fares Saliba, Antwerpen
-
LOCO MEXICANO - Authentiek Mexicaans - Cristóforo Wille, Haasdonk
-
MAMA SARA / AROMAS DE LOS ANDES - Authentiek Peruaans - Sara Carrillo, Kalmthout
-
PHILIP'S BISCUITS - Artisanale biscuits, patisserie - Maxim Painblanc; Antwerpen, Mechelen
-
PIEPERS & RUND - Gourmet fast food, biologisch - Tymo Dijkstra; Amsterdam, Groningen (Nederland)
-
ROGER VAN DAMME / DÉSIRÉE - Patisserie - Durbuy
-
RUGGERI - Authentiek Italiaans, Sardisch - Stefano Ruggeri, Brasschaat
-
SIGNATUUR - Casual fine dining, seizoensgebonden - Bart Gils, Antwerpen
-
STERK - Casual Frans-Belgisch, oosters - Dylan Sevenans, Hoogstraten / Stand van Bru, zaterdag 13 november
-
TINÈLLE - Gastronomie, Frans-Belgisch - Ken Verschueren, Mechelen
-
WINGERD - Eigentijdse gastronomie, North Sea Chef - Pieter Coomans, Vorselaar / Stand van Bru, zondag 14 november
-
ZAGREB / VINCENT BANIĆ - Authentiek Kroatisch, mediterraan - Antwerpen
-
ZAOWANG - Sushi, Oost-Aziatisch - Antwerpen
-
BISTRO B23 - Casual fine dining, modern Frans - John Weijers , Antwerpen
-
BISTROT DE POTTENBRUG - Frans-Belgisch - Nicolas 'Boris' Moreels, Antwerpen / Stand van Bru, donderdag 11 november
-
BOËNA - Modern mediterraan, Spaans, Noord-Afrikaans, Midden-Oosters - Adil Achahbar, Wilrijk
-
BUTCHER'S DINING BY DE LAET & VAN HAVER - Vleesspecialiteiten, Belgisch, Europees, seizoensgebonden - Frank Hermes, Hove / Stand van Duvel
-
CASELLO - Fine dining - Yorre Adriaenssens, Schilde
-
CHEZ MANU / PUUR CATERING - Chef aan huis, gourmet fast food - Manuel Coppens, Oostham
-
CHOCOLADEHUIS BOON - Chocolaterie - Patrick Mertens, Hasselt
-
CREMERIE GERMAINE - Artisanale gelato - Jan Vandewiele, Antwerpen
-
DA COSTA - Fine dining, fusion, Indonesisch - David da Costa, Antwerpen
-
DE GODEVAART - Modern Europees, fine dining - Martijn Hendrikse, Antwerpen
-
DE OFYR COPAINS - Zuid-, Noord-Europees, Amerikaans - Lebbeke
-
GÅ NORD - Scandinavisch, oosters - Antwerpen
-
JÖRD - Chef aan huis, catering - Kelly Verborgstadt, Merksem / Outfort - eventlocatie (Fort 8) - Hoboken.
-
KOHLROSERLHÜTTE - Authentiek Oostenrijks, Stiermarks - Manfred Mayer, Bad Aussee (Oostenrijk) / Stand van Oostenrijkse Dienst voor Toerisme
-
L'ÉPICERIE DU CIRQUE UNDER THE PALM TREES - Eigentijds Vlaamse gastronomie, streek- en seizoensgebonden - Dennis Broeckx, Antwerpen
-
LITTLE BEIRUT - Authentiek Libanees - Fares Saliba, Antwerpen
-
LOCO MEXICANO - Authentiek Mexicaans - Cristóforo Wille, Haasdonk
-
MAMA SARA / AROMAS DE LOS ANDES - Authentiek Peruaans - Sara Carrillo, Kalmthout
-
PHILIP'S BISCUITS - Artisanale biscuits, patisserie - Maxim Painblanc; Antwerpen, Mechelen
-
PIEPERS & RUND - Gourmet fast food, biologisch - Tymo Dijkstra; Amsterdam, Groningen (Nederland)
-
ROGER VAN DAMME / DÉSIRÉE - Patisserie - Durbuy
-
RUGGERI - Authentiek Italiaans, Sardisch - Stefano Ruggeri, Brasschaat
-
SIGNATUUR - Casual fine dining, seizoensgebonden - Bart Gils, Antwerpen
-
STERK - Casual Frans-Belgisch, oosters - Dylan Sevenans, Hoogstraten / Stand van Bru, zaterdag 13 november
-
TINÈLLE - Gastronomie, Frans-Belgisch - Ken Verschueren, Mechelen
-
WINGERD - Eigentijdse gastronomie, North Sea Chef - Pieter Coomans, Vorselaar / Stand van Bru, zondag 14 november
-
ZAGREB / VINCENT BANIĆ - Authentiek Kroatisch, mediterraan - Antwerpen
-
ZAOWANG - Sushi, Oost-Aziatisch - Antwerpen